LigoWave – radiolänk som utökar ditt nätverk

LigoDLB 5-20ac har två huvudsakliga användningsområden:

  • Point-to-Point med upp till 500+ Mbit/s i praktisk kapacitet. Upp till 15 km (2 st LigoDLB 5-20ac).
  • Som mottagare i ett Point-to-Multipoint nät (med t.ex. LigoDLB PRO 5-90-17 som basstation)

Den inbyggda spektrumanalysatorn ger full kontroll över frekvensbanden i området.

Den höga datakapaciteten gör den perfekt som exempelvis radiolänk för videoövervakning i HD.

Liten men effektiv
Enheten är liten och kompakt (ca 19×19 cm) men har ändå en inbyggd korspolariserad högeffektiv 20 dBi antenn. Precis som basstationen har den en snabb 750 MHz CPU, avancerad radiomodul och mycket minne.

Vare sig ni bygger WIFI-baserade stadsnät eller om ni bara söker en företagslösning med hög driftsäkerhet, lång räckvidd och hög kapacitet så är LigoWave DLBac-serien ditt förstahandsval för en flexibel lösning som både hanterar PTP och PTMP.

LigoDLBac-serien bygger på en snabb 750 MHz Qualcomm Atheros 9563 CPU och en avancerad Qualcomm Atheros 9882 radio vilket gör att inte dem inte bara snabba utan ger dem också mycket hög paketkapacitet även över långa avstånd.

Verklig kapacitet
I samband med radiolänkar är inte specificerade radiohastigheten allt du måste tänka på (DLBac har en 866 Mbit/s 802.11ac-radio). Förmågan att prioritera trafik och hantera stora mängder datapaket även under dåliga signalförhållanden kommer vara skillnaden på bra och dåliga produkter. Använder du simpla konsumentprodukter för radiolänkar upptäcker du snart att två olika produkter som har liknande specar på pappret inte alls har samma kapacitet i verkligheten.

LigoDLBac-serien ger över 500 Mbit/s i praktisk throughput och hanterar upp till 65.000 paket per sekund. Det är de parametrarna som räknas.