Om oss

Telekomcenter startade sin verksamhet i slutet av 2005. Vi har mer än 30 års erfarenhet från IT och telekom marknaden. Våra kunder ska känna att vi verkligen lyssnar på deras behov och vi försöker undvika teknikspråk och istället prata funktion och verklig effektivitet. Naturligtvis finns tekniken där bakom och ser till att det fungerar.

Vårt motto är att vi förenklar din vardag
Med detta menar vi att allt vi gör och allt vi levererar verkligen ska förenkla för dig som kund. Ibland kan det vara så enkelt som att vi tar över kontakterna med operatörer och leverantörer. Vi samarbetar med de flesta ledande leverantörerna på marknaden och ser till att hålla konkurrenskraftiga priser med bibehållen hög kvalité. Våra kunder får lösningar som är anpassade till deras verksamhet och som både förenklar, effektiviserar, är lönsamma och framtidssäkra. Vi finns i Uppsala och vi har nära till Mälardalens alla Företag och organisationer.

Vår lösning och visionen om valfrihet
Vi har en lösning som Ni som kund dels kan växa med per användare, men Ni kan även minska antalet användare om behov skulle uppstå. Det innebär att Ni får bästa tänkbara flexibla lösning och Ni behöver inte låsa in Er i långa avtal samt att själva lösningen blir effektiv och rätt utformad i funktion och pris.

Rätt kunskap & erfarenhet inom telefoni
Bakgrunden, utbildningarna och vår långa erfarenhet från telefonoperatörer och systemintegratörer ger oss ett försprång i såväl erfarenhet som i kunskap och med rätt produktutbud för att säkerställa att Er lösning fungerar precis som det är tänkt, men även att hitta nya typer av lösningar som möjliggör kostnadsbesparingar och enklare handhavande. Vi bygger effektiva lösningar och prioriterar dialogen med våra kunder, såväl innan avtalsskrivning, som många år efter.

Vår service & support
Tekniska lösningar är som det låter, uppbyggt av teknik, såväl enkel som avancerad. Alla vet att teknik förr eller senare kan råka ut för störningar eller driftstopp. Tillsammans sätter vi upp den service & supportlösning som bäst motsvarar era behov.

Kontroll & hjälp
Många organisationer mår bäst av att fokusera på sin kärnverksamhet, därför tar Telekomcenter fullt ansvar för Er telefonilösning från telefoner, abonnemang, support och tillbehör. Oavsett om ni önskar köpa en mobiltelefon, reparera en telefon, teckna eller avsluta abonnemang samt förändra något i Er telefonilösning, så finns Telekomcenter till hands!